Standarisasi

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Standarisasi iku prosès pambentukan lan pasetujon ngenani Standar. Standar iku dokumèn sing nata kanthi sragam ngenani rékayasa utawa spésifikasi tèknik, kritéria, methode, prosès, utawa praktis. Sawetara standar iku wajib nanging ana sawetara sing sukarila.

Deleng uga[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani standardization, standardisation ing Wiktionary, kamus gratis.


Referensi[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Standarisasi&oldid=1029255"