Standarisasi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Standarisasi iku prosès pambentukan lan pasetujon ngenani Standar. Standar iku sawijining dokumèn sing nata kanthi sragam ngenani rékayasa utawa spésifikasi tèknik, kritéria, methode, prosès, utawa praktis. Sawetara standar iku wajib nanging ana sawetara sing sukarila.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Wiktionary-logo-en.png
Pirsani standardization, standardisation ing Wiktionary, kamus gratis.


Referensi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Standarisasi&oldid=822866"