Standarisasi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Standarisasi iku prosès pambentukan lan pasetujon ngenani Standar. Standar iku dokumèn sing nata kanthi sragam ngenani rékayasa utawa spésifikasi tèknik, kritéria, methode, prosès, utawa praktis. Sawetara standar iku wajib nanging ana sawatara sing sukarila.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Wiktionary-logo.svg
Pirsani standardization, standardisation ing Wiktionary, kamus gratis.


Réferènsi[besut | besut sumber]