Wikipedia:Cithakan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Template)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan dipigunakaké ing artikel-artikel kanggo nyadiakaké penampilan sing konsisten tumrap pesen ing jeroné. Owah-owahan penampilan, ukara, utawa gaya isi pesen kasebut bisa ditrapaké sacara langsung. Jeneng cithakan bisa nganggo spasi, contoné {{Provinsi Indonesia}}.

Cithakan uga nampa parameter-parameter sing sabanjuré dilebokna menyang output cithakan kasebut.

Cithakan jroning namespace artikel mung ana kanggo mbantu pamaos. Iki bisa arupa pitulung navigasi, utawa pget yèn isiné ora ngebaki standar. Cithakan sing mènèhi informasi sing mung migunani tumrap para panyunting kudu tumuju kaca dhiskusi artikel kasebut.

Supaya digatèkaké yèn ater-ater "msg:" wis ora diperlokaké manèh. Contoné, gunakna {{stub}} tinimbang {{msg:stub}}.

Umum
[besut sumber]


Gambar
[besut sumber]


Kaca Utama
[besut sumber]


Pranala
[besut sumber]


  • Menyang Commons
  • Menyang Wikipedia lainnya
  • Menyang Wikinews
  • Menyang Wikiportal
  • Menyang Wikiquote
  • Menyang Wiktionary
  • Menyang Wikisource
  • Menyang Wikispecies
  • Menyang Wikitravel
  • Menyang Wikibooks
  • Menyang Wikiversity

Kategori
[besut sumber]


  • Artikel utama

Rintisan
[besut sumber]


  • Berbagai cithakan rintisan (stub)

Dhiskusi
[besut sumber]


Pangopenan
[besut sumber]


Rujukan
[besut sumber]


  • Cite book
  • Cite conference
  • Cite court
  • Cite encyclopedia
  • Cite episode
  • Cite journal
  • Cite mailing list
  • Cite map
  • Cite news
  • Cite newsgroup
  • Cite paper
  • Cite press release
  • Cite video
  • Cite web

 

 

Deleng uga[besut sumber]