Wikipedia:Pangreksan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Pangreksan)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Para pengurus disuwun wis duwé pangertèan kang jero tumrap kawickasan Wikipedia lan nyinaoni sacara terus-terusan. Bab iki wigati amarga para pangurus diwènèhi aksès kang ora diduwèni déning para panganggo liyané ing Wikipedia.

Bab-bab ing ngisor iki minangka bahan-bahan kang dianjuraké supaya diwaca déning para pangurus, lan dadi prasyarat kawruh kang kudu diduwèni déning saben pangurus:

Dasar-dasar Wikipedia[besut sumber]

Bab iki arupa kawruh dhasar kang wajib diweruhi lan dimangertèni sadurungé diclonaké dadi pangurus:

Umum[besut sumber]

Kaamanan[besut sumber]

Kawicaksanan bab isi[besut sumber]

Hak cipta[besut sumber]

Pemblokiran[besut sumber]

Proteksi kaca[besut sumber]

Pambusakan[besut sumber]

Panyuwun[besut sumber]

Vandalisme[besut sumber]

Liya-liya[besut sumber]