Poster

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Poster ya iku karya seni grafis sing ngandhut tulisan, aksara lan gambar kanggo nudhuhaké manéka informasi kanthi cekak aos.

Réferènsi[besut | besut sumber]