Menyang kontèn

Poster

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Poster, uga diarani waratèmplèk yaiku karya seni grafis sing ngandhut tulisan, aksara lan gambar kanggo nudhuhaké manéka informasi kanthi cekak aos.

Réferènsi[besut | besut sumber]