ISO 639-5

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

ISO 639-5:2008, cekakan saka Codes for the representation of names of languages
Part 5: Alpha-3 code for language families and groups
, iku sawijining kodhe standard internasional ing sèri ISO 639, dikembangaké déning ISO/TC 37/SC 2. Standar internasional iki dibabar ing tanggal 15 Mei 2008.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]