Hyun Bin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Hyun Bin
Hyun Bin at fan signing event January 2011.jpg
Hyun Bin
Lair Kim Tae-pyung
(1982-09-25) 25 Sèptèmber 1982 (umur 34)
Seoul, Koréa Kidul
Almamater Universitas Chung-Ang[1]
Pakaryan Actor
Taun aktif 2003-sapunika
Dhuwur 184 m (603 ft 8.1 in)[1]
Sana jaringan hyun-bin.co.kr
Jeneng Koréa
Hangul 현빈
Hanja
Alihaksara sing Disampurnakaké Hyeonbin
McCune–Reischauer Hyŏnbin
Jeneng lair
Hangul 김태평
Hanja
Alihaksara sing Disampurnakaké Gim Tae-pyeong
McCune–Reischauer Kim T'aep'yŏng

Hyun Bin inggih punika aktris saking Koréa. Piyambakipun wiwiti debut ing taun 2003, dados aktor ing serial Bodyguard. Ingkang nembe dipunsusul serial Nonstop 4 (MBC, 2003), Ireland (MBC,2004), My Name Is Kim Sam Soon (MBC, 2005), lan sapanunggalipun.

Profil saking Hyun Bin[besut | besut sumber]

Profil saking Hyun Bin inggih punika:

  1. Asma: Hyun Bin (Hyeon Bin)
  2. Asma lair: Kim Tae Pyung (Gim Tae Pyeong)
  3. Damelipun: Aktor lan Model
  4. Tanggal lair: Seoul, 25 September 1982 Korea Kidul
  5. Dhuwuripun: 184 cm
  6. Zodiak: Libra
  7. Hobi: Renang, Basket

Prestasi Hyun Bin[besut | besut sumber]

Hyun Bin gadhahi prestasi inggih punika:

  1. 2006 KBS Acting Awards: Popularity Award (The Snow Queen)
  2. 2006 KBS Drama Awards: Netizen Award (The Snow Queen)
  3. 2006 KBS Acting Awards: Best Couple Award with Sung Yu Ri (The Snow Queen)
  4. 2006 42nd Baeksang Awards: Most Popular Award
  5. 2006 MBC Drama Awards: The Excellece Award (for My Name is Kim Sam Soon)
  6. 2006 MBC Drama Awards:Best Couple Award (with Kim Sun Ah)
  7. 2006 MBC Drama Awards: Popularity Award (for My Name is Kim Sam Soon)
  8. 2006 MBC Drama Awards: Popularity Award (Best Newcomer for Ireland)
  9. 2006 MBC Drama Awards: Broadcasting & Entertainment Special Award)[2]

Hyun Bin terkenal amargi dados aktor ing serial drama Korea ingkang gadhhai asma Secret Garden.[3]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "현빈(김태평) 영화배우, 탤런트". Naver Profiles (ing Korean). 10 September 2010. Dijupuk 6 August 2011. 
  2. ^ (id)artiskorea.fansclub.web.id(dipuntingali tanggal 26 Agustus 2011)
  3. ^ (id)[ http://www.kapanlagi.com/showbiz/asian-star/5-selebritis-cowok-korea-terpanas-versi-majalah-her-world-singapura.html www.kapanlagi.com](dipuntingali tanggal 26 Agustus 2011)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hyun_Bin&oldid=1089162"