Huell Howser

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Howser, 2007

Huell Burnley Howser (lair ing Amerika Serikat, 18 Oktober 1945; umur 71 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]