Huell Howser

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Howser, 2007

Huell Burnley Howser (lair ing Amerika Serikat, 18 Oktober 1945; umur 70 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Catheta suku[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Huell_Howser&oldid=964323"