Huell Howser

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Howser, 2007

Huell Burnley Howser (lair ing Amérika Sarékat, 18 Oktober 1945 – pati ing 7, 1 Sèptèmber [[{{{8}}}]] ing yuswa Masalah pitembungan: Karakter tandha waca "{" ora dingertèni. taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]