Huell Howser

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Howser, 2007

Huell Burnley Howser (lair ing Amerika Serikat, 18 Oktober 1945; umur 71 taun)) ya iku pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Huell_Howser&oldid=1106843"