Hong Leong Group

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Hong Leong Group (MYX: 1082) punika konglomerat ingkang dumunung wonten Malaysia. Madeg minangka dados parusahaan dedhagangan ing mangsa taun 1963 déning panjenengane Tan Sri Quek Leng Chan, parusahaan punika ngendalikake 14 parusahaan ingkang kadaptar ugi makarya jasa kauangan, manufaktur, distribusi, properti ugi pembangunan infrastruktur. Saham kulawarga punika kadaptar déning di bursa saham Kuala Blethok, Singapura, Hong Kong, Jakarta dan Éropah.

Anak parusahaan utama[sunting | besut sumber]

Delengen uga[sunting | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hong_Leong_Group&oldid=1010320"