Havregrynskugle

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Havregrynskugle
Chokladbollar.jpg
Oatmeal balls rolled in shredded coconut
Buku masakan: Havregrynskugle  Médhia: Havregrynskugle

Bal Oatmeal ( Danish ), utawa Bola coklat ( Swedish ) Yaiku jinis jajanan tanpa dipanggang sing uga misuwur Danish lan Swedia ing kitha .

Olahan Bal Oatmeal biasane rada luwih cilik tinimbang bal golf lan kalebu gandum, gula, coklat, gula vanila, mentega, lan kadhang-kadhang ana kopi (sawetara pengin campuran krim kanggo nggawe krim luwih seger lan luwih alus), sing dicampur karo massa kompak. Bola dibentuk banjur digulung ing klapa abon, utawa taburan . Bal Oatmeal bisa dipangan langsung, nanging biasane digawe adhem ing kulkas .