Harpa

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Harpa

Harpa (Inggris:Harp) ya iku piranti musik petik. Piranti musik iki asring dipadhakaké karo swara malaikat. Wujude dhuwur, padatan wernané emas, lan nganggo senar. Padatan wujud dhasaré harpa iku segitiga. Piranti musik iki asring diungelake ing orkestra simfoni, diiringi swara vokal, swara flute, utawa jazz bass lan drum.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Harpa&oldid=983123"