Harpa

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Harpa

Harpa (Inggris:Harp) yaiku piranti musik petik. Piranti musik iki asring dipadhakaké karo swara malaikat. Wujude dhuwur, padatan wernané emas, lan nganggo senar. Padatan wujud dhasaré harpa iku [segitiga]]. Piranti musik iki asring diungelake ing orkestra simfoni, diiringi swara vokal, swara flute, utawa jazz bass lan drum.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Harpa&oldid=830472"