Hall Pass

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Hall Pass nggih punika filem Amérikah Sarékat taun 2011. Filem punika kaarahaken déning Peter Farrelly lan Robert Farrelly. Juru damel ingkang ngayahi jejibahan kagem filem punika antawisipun Charles B. Wessler sesarengan Bradley THomas, Benjamin Waisbren, Peter Farrelly, Robert Farrely, J.B. Roger, lan Mark Charpentier. Skénariyo kaanggit déning Peter Farrelly, Robert Farrelly, Peter Jones, lan Kevin Bernett. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Jeff Toyne, lan sinematografi dipuncakaken déning Matthew F. Leonetti. Wondéné juru besut kalampahaken déning Sam Seig. Para juru paraga ingkang kadhapuk maragani antawisipun Owen Wilson, Jason Sudeikis, Jenna, Sudeikis, Christina Applegate, Joy Behar, Alexandra Daddario, lan sanèsipun. Hall Pass kababar ing surya 25 Februari 2011.[2][3][4][5][6] Para pamirsa maringi suwanten lumantar CinemaScore kanthi biji "B-" saking A+ dumugi F.[7][8]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Kaufman, Amy (February 24, 2011). "Movie Projector: Farrelly brothers' 'Hall Pass' to top Nicolas Cage's 'Drive Angry'". Los Angeles Times (Tribune Company). Dijupuk 2011-02-24. 
  2. Jay A. Fernandez (February 25, 2010). "Applegate, Milano getting Hall Pass". The Hollywood Reporter. Associated Press. Dijupuk February 6, 2011. 
  3. "Amanda Bynes Leaves The Farrellys' Hall Pass - /Film". Slashfilm. 
  4. Schreiber, Abby. "Break the Internet: Amanda, Please". Paper. Dijupuk 26 February 2019. 
  5. "Hall Pass (2011)". Rotten Tomatoes. Flixster. 
  6. "Hall Pass". Metacritic. CBS. 
  7. "CinemaScore". cinemascore.com. [pranala mati permanèn]
  8. "Ten worst films of 2011". The Telegraph (London). December 15, 2011. Dijupuk December 17, 2011. 

Pranala Njawi[besut | besut sumber]