25 Fèbruari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka 25 Februari)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Februari 25 Fèbruari punika dinten ingkang kaping 56 miturut Kalèndher Grégorius.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Riyaya[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

24 Fèbruari – 25 Fèbruari – 26 Fèbruari