25 Februari

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Februari2016 25 Februari punika, dinten ingkang kaping 56 miturut Kalèndher Gregorian.

Kadadosan Wigati[besut | besut sumber]

Wiyosan[besut | besut sumber]

Séda[besut | besut sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[besut | besut sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[besut | besut sumber]

24 Februari – 25 Februari – 26 Februari
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=25_Februari&oldid=993042"