Gwacheon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gwacheon
과천
Kutha munisipalitas
Trankripsi Korea
 • Hangul과천시
 • Hanja果川市
 • Revised RomanizationGwacheon-si
 • McCune-ReischauerKwach'ŏn-si
Official logo of Gwacheon
Emblem Gwacheon
Location of Gwacheon
Negara Korea Kidul
WewengkonGyeonggi-do
Pamerangan administratif6 dong
Laladan
 • Gunggung35,86 km2 (1,385 sq mi)
Cacah warga
 • Gunggung74.581
 • Pepadhet1.992/km2 (5,160/sq mi)
 • DialekSeoul

Gwacheon inggih menikas satunggaling kutha ingkang mapan wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Salah satunggaling festival ingkang paling asring dipunwontenaken ing kutha Gwacheon inggih menika Festival Hanmadang. Hanmadang piyambak menika ateges papan kanggé kathah tiyang kanggé ngumpul. Cacahing penduduk wonten ing kutha menika 74.581 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi