Gwacheon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Gwacheon
과천
Kutha munisipalitas
Trankripsi Korea
 • Hangul 과천시
 • Hanja 果川市
 • Revised Romanization Gwacheon-si
 • McCune-Reischauer Kwach'ŏn-si
Official logo of Gwacheon
Emblem Gwacheon
Location of Gwacheon
Negara  Korea Kidul
Wewengkon Gyeonggi-do
Pamerangan administratif 6 dong
Laladan
 • Gunggung 35,86 km2 (1,385 sq mi)
Cacah warga
 • Gunggung 74.581
 • Pepadhet 1.992/km2 (5,160/sq mi)
 • Dialek Seoul

Gwacheon inggih menikas satunggaling kutha ingkang mapan wonten ing provinsi Gyeonggi, Korea Kidul. Salah satunggaling festival ingkang paling asring dipunwontenaken ing kutha Gwacheon inggih menika Festival Hanmadang. Hanmadang piyambak menika ateges papan kanggé kathah tiyang kanggé ngumpul. Cacahing penduduk wonten ing kutha menika 74.581 jiwa.

Kutha kembar[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Cithakan:Gyeonggi