Guntur Soekarnoputra

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Guntur Soekarnoputra
Roy Rogers with Guntur Sukarno, Presiden Soekarno di Amerika Serikat, p59.jpg
Guntur karo Roy Rogers
Lair (1944-11-03) Novèmber 3, 1944 (umur 77)
Jepang Djakarta, Indonesia
BangsaIndonésia Indonesia
BojoHenny Emilia Hendayani (k. 1970)
AnakPuti Guntur Soekarno
Wong tuwa

Mohammad Guntur Soekarnoputra (lair ing Jakarta, 3 Novèmber 1944; umur 77 taun) minangka anak lan putra kapisan dening Soekarno lan Fatmawati. Kakangé saka Megawati Soekarnoputri, Rachmawati Soekarnoputri, Sukmawati Soekarnoputri lan Guruh Soekarnoputra.

Kauripan pribadhi[besut | besut sumber]

Guntur kawin karo Henny Emilia Hendayani lan nduwèni anak wadon siji jenengé Puti. Ora kaya adi-adiné, Guntur ora kepincut karo donya politik.

Uga delengen[besut | besut sumber]