Godhogan Irlandia

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Irish stew
Irish-stew.jpg
A plate of Irish stew
JinisStew
AjanganMain course
Panggonan asalIreland
Hawa ajanganHot
Woworan pokokLamb, potatoes, carrots, onions, parsley
Buku masakan: Irish stew  Médhia: Irish stew

Irish godhok ( Basa Irlandia: stobhach/Stobhach Gaelach ) [1] iku salah sawijining olahan lamb utawa mutton lan sayuran godhok native kanggo Ireland . Kaya ing kabeh panganan tradisional, resep sing pas ora konsisten saka wektu, utawa papan. Bahan-bahan dhasar kalebu domba, utawa daging domba (daging domba digunakake amarga saka wedhus sing kurang lembut umure luwih saka setaun, luwih lemu, lan duwe rasa sing luwih kuwat, lan umume umume ing jaman sing kurang subur), uga kentang, bawang, lan peterseli . [2] Kadhangkala uga kalebu wortel. Rebus Irlandia uga digawe karo wedhus .