Ghosts of Girlfriends Past

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ghosts of Girlfriends Past
Gambar:Ghosts of girlfriends past.jpg
Poster promo
Disutradarani Mark Waters
Diprodhuseri Brad Epstein
Jonathan Shestack
Marcus Viscidi
Ditulis déning Jon Lucas
Scott Moore
Dibintangi Matthew McConaughey
Jennifer Garner
Emma Stone
Noureen DeWulf
Breckin Meyer
Lacey Chabert
dan Michael Douglas
Dimusiki Rolfe Kent
Sinématografi Daryn Okada
Dibesut déning Bruce Green
Dibabar déning New Line Cinema
Tanggal metu
1 Mei 2009
Suwéné
115 menit
Nagara Amerika Serikat
Basa Inggris
Kalarisan $99,069,430[1]

Ghosts of Girlfriends Past nggih punika sesirah filem komedi romantis saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kadamel adhedhasar saking cariyos anggitanipun Charles Dickens, A Christmas Carol. Juru arah filem kacepeng déning Mark Waters sasampunipun kaserat skénariyonipun kaliyan Jon Lucas lan Scott Moore. Pandamelan filem kawiwitan surya 19 Februari 2008 dumugi Juli 2008 wonten Boston, Massachusetts. Ingkang ngayahi minangka juru damel nggih punika Brad Epstein, sesarengan Jonathan Shestack lan Marcus Viscidi. Tanggel jawab musik kapasrahaken dhumateng Rolfe Kent. Sinematografi dipuncakaken déning Daryn Okada, lan pambesutan filem kalampahaken Bruce Green. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Matthew McConaughey, Jennifer Garner, lan Emma Stone.[2] Filem punika dipunbabar ing surya 1 Mei 2009.[3]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. http://boxofficemojo.com/movies/?id=ghostsofgirlfriendspast.htm
  2. a b c d e f g h Gregg Goldstein (2008-02-04). "Five to haunt 'Girlfriends'". The Hollywood Reporter. Diarsip saka sing asli ing 2008-06-22. Dijupuk 2008-05-16. 
  3. The Ghosts of Girlfriends Past (2009) - Release Dates
  4. Dave McNary (2008-02-06). "Trio in 'Past' cast". Variety. Dijupuk 2008-05-16. 
  5. Bryon Perry (2008-02-13). "Noureen DeWulf". Variety. Dijupuk 2008-11-13. 

Pranala njawi[besut | besut sumber]