Gendéra Drenthe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Drenthe

Gendéra Drenthe disarujuki wiwit tangal tanggal 19 Fèbruari 1947.

Werna gendéra (abang lan putih) ya iku warna tradisional Saxon uga Uskup Agung Utrecht ing ngendhi Drenthe kapimpin ing mangsa kapungkur.

Kaenam bintang didadèkaké lambang enam talatah kuno utawa bisa diarani (dingspil) lan kastil tumuju ing kuta Coevorden saha provinsi iki kapimpin kanggo mangsa kang suwé.

Cithakan:Gendéra-gendéra Nèderlan