Gangnam Style

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

"Gangnam Style" utawa "Gaya Gangnam" ya iku singel K-pop taun 2012 kang dinyanyèkaké déning rapper Korea Kidul, Park Jae Sang, utawa kang luwih dikenal kanthi jeneng PSY. Gangnam Style miturut umum merkoleh pujian saka kritikus-kritikus amarga ritme humore kang catchy lan obahan nari Psy kang ora biyasa kang wis ngenalake K-pop marang wong-wong ing donya. Lagu iki wiwitane dirilis ing tanggal 15 Juli 2012 lan langsung muncakake tangga lagu Korea Selatan, Gaon Chart. "Gangnam Style" uga dadi video K-pop kang paling akèh ditonton ing YouTube.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gangnam_Style&oldid=1082059"