Gangnam Style

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

"Gangnam Style" utawa "Gaya Gangnam" ya iku singel K-pop taun 2012 kang dinyanyèkaké déning rapper Koréa Kidul, Park Jae Sang, utawa kang kondhang kanthi jeneng PSY. Gangnam Style miturut umum merkoleh pujian saka kritikus-kritikus amarga ritme humore kang catchy lan obahan nari Psy kang ora biyasa kang wis manuhaké K-pop marang wong-wong ing donya. Lagu iki wiwitane dirilis ing tanggal 15 Juli 2012 lan langsung muncakake tangga lagu Koréa Kidul, Gaon Chart. "Gangnam Style" uga dadi video K-pop kang paling akèh ditonton ing YouTube.