Gaon Chart

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Gaon Chart ya iku chart rekor nasional Koréa Kidul. Dikompilasi déning Korea Music Content Industry Association lan disponsori déning Kementerian Korea Selatan Kebudayaan, Ulah raga, lan Pariwisata, kanggo gawé grafik nasional Koréa kaya dene Billboard lan tangga lagu Oricon. Miwiti pelacakan penjualan nalika awal 2010. Kanthi resmi diluncurake nalika Februari 2010 dene acara peluncuran nalika 23 Februari 2010 ing The Westin Chosun Hotèl, Seoul. Peluncuran iki uga ana upacara pemberian kecil, kang diwenehake girlband Girls' Generation minangka artis top Januari lan boy band Super Junior minangka album terbaik taun 2009.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gaon_Chart&oldid=1017712"