Gambar:Lambang Kabupaten Rembang.webp

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Berkas asli(1.660 × 2.191 piksel, ukuran barkas: 186 KB, jinis MIME: image/webp)

Barkas iki saka Wikimedia Commons lan kena kanggo proyèk liya. Panyandraning kaca panyandra barkasé kapacak ing ngisor.

Converted to SVG.svg
This coat of arms image could be recreated using vector graphics as an SVG file. This has several advantages; see Commons:Media for cleanup for more information. If an SVG form of this image is available, please upload it and afterwards replace this template with {{vector version available|new image name}}. It is recommended to name the SVG file "Lambang Kabupaten Rembang.webp.svg" - then the template Vector version available (or Vva) does not need the new image name parameter.

Ringkesan

Panyandra
English: Coat of arms of Rembang Regency
Tanggal
Sumber Karya dhéwé
Juru pangarang OktaRama2010
Idin
(Nganggo manèh barkas iki)
Kula, sing nduwèni hak cipta karya iki, mawa iki nerbitaké berkas iki sakisoré lisènsi kasebut:
w:id:Creative Commons

atribusi andum mèmper

Barkas iki kalilakaké sangisoring palilah Creative Commons Atribusi-Andum Mèmper 3.0 Tanpa Adhaptasi.
Kowé kena:
  • ngedum – nyalin, nyebar, lan ngirim karya
  • nyampur – ngolah karya
Sangisoré kahanan mangkéné:
  • atribusi – Kowé kudu mènèhi krédhit kang patut, mènèhi pranala lisènsi, lan kandha yèn ana owah-owahan. Kowé bisa tumindak sasenengmu, nanging ora teges kang duwé lisènsi njurung lakumu.
  • andum mèmper – Manawa kowé nyalin rupa, ngowahi, utawa nggawé karya nganggo bahan karya iki, kowé kudu mbabar karyamu kang wis dadi nganggo lisènsi kang padha utawa kang cocog karo karya asliné..

GNU head Idih kawènèhaké saprelu nyalin, ngedum, lan/utawa ngowah layang iki manut bebaku Palilah Pilayang Bébas GNU, Angka 1.2 utawa angka luwih anyar sing dibabar Yeyasan Piranti Alus Bébas; tanpa Pérangan Invarian, tanpa Tulisan Samak Arep, lan tanpa Tulisan Samak Buri. Salinan palilah dirembug ing pérangan asesirah Palilah Pilayang Bébas GNU.
Kowé bisa milih lisènsi kang koarepaké.
WEBP genesis
The GIMP icon - gnome.svg
This WEBP graphic was created with GIMP by OktaRama2010.

Sajarahing berkas

Klik ing tanggal/wektuné saprelu ndeleng rupané barkasé nalika tanggal iku.

Tanggal/WektuGambar cilikAlang ujurPanganggoTanggepan
saiki12 Fèbruari 2018 11.15Gambar cilik kanggo owahan 12 Fèbruari 2018 11.151.660 × 2.191 (186 KB)OktaRama2010{{Information |description={{en|1=Coat of arms of Rembang Regency}} |date=2017-12-25 |source={{own}} |author={{Created with GIMP|{{U|OktaRama2010}}}} |permission={{self|cc-by-sa-3.0|GFDL}} |other versions= }} [[Category:Coats o...

Panggunané barkas sajagat