Freida Pinto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Freida Pinto
Freida Pinto 2010.jpg
Freida Pinto ing acara 18 th Annual Hamptons International Film Festival Chairman's Reception taun 2010
Asma wiyosan Freida Pinto
Miyos (1984-10-18) 18 Oktober 1984 (umur 31)
 India Mumbai
Taun aktif 2006-saiki

Freida Pinto (lair ing Mumbai, India, 18 Oktober 1984; umur 31 taun) iku aktris lan modhèl profèsional asal India. Dhèwèké meranaké Latika jroning film Slumdog Millionaire sing dirilis nalika taun 2008.

Filmografi[besut | besut sumber]

Taun Judhul Minangka Cathetan
2008 Slumdog Millionaire Latika Slumdog Crorepati jroning basa Hindi
Naanum Kodieswaran in Tamil
Murikiwada Koteswarudu jroning basa Telugu
2010 Miral
2010 Untitled Woody Allen London Project (2010)
2011 Rise of the Planet of the Apes (2011) Caroline Aranha
2011 Trishna (2011) Trishna
2011 Black Gold (2011) Princess Leyla
2011 Immortals (2011) Phaedra
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Freida_Pinto&oldid=833933"