Fitoplankton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kumpulan fitoplankton ing Atlantik Selatan (15 Februari 2006) didelok saka langit

Fitoplankton ya iku komponen autotrof plankton. Autotrof ya iku organisme kang bisa nggawe panganan dhéwé kang arupa bahan organik kanthi direwangi energi kaya ta saka srengéngé lan bahan kimia.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]