Fitoplankton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kumpulan fitoplankton ing Atlantik Selatan (15 Februari 2006) didelok saka langit

Fitoplankton ya iku komponen autotrof plankton. Autotrof ya iku organisme kang bisa nggawe panganan dhéwé kang arupa bahan organik kanthi direwangi energi kayata saka srengéngé lan bahan kimia.

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Fitoplankton&oldid=1105213"