Zooplankton

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Zooplankton ya iku salah sawijining jinis plankton organisme heterotrof (samangsa-mangsa bisa dadi detritivorus). Tembung "zooplankton" asale saka tembung basa yunani zoon kang artine kewan, lan planktos.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Zooplankton&oldid=996385"