Zooplankton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Zooplankton ya iku salah sawijining jinis plankton organisme heterotrof (samangsa-mangsa bisa dadi detritivorus). Tembung "zooplankton" asalé saka tembung basa yunani zoon kang tegesé kéwan, lan planktos.