Zooplankton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Zooplankton ya iku salah sawijining jinis plankton organisme heterotrof (samangsa-mangsa bisa dadi detritivorus). Tembung "zooplankton" asalé saka tembung basa yunani zoon kang artine kewan, lan planktos.