Zooplankton

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Zooplankton ya iku salah siji jinis plankton organisme heterotrof (samangsa-mangsa bisa dadi detritivorus). Tembung "zooplankton" asalé saka tembung basa yunani zoon kang tegesé kéwan, lan planktos.