Ferdinand de Saussure

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Ferdinand de Saussure
Ferdinand de Saussure by Jullien.png
Lair (1857-11-26)26 Novèmber 1857
Geneva, Switzerland
Pati 22 Fèbruari 1913(1913-02-22) (umur 55)
Vufflens-le-Château, Vaud, Switzerland
Wong tuwa(s) Masalah Lua ing package.lua larik 80: module 'Modul:TableTools' not found.
Kala 19th-century philosophy
Tlatah Western Philosophy
Aliran Structuralism, semiotics
Karsa pokok
Linguistics
Tandha tangan
Ferdinand de Saussure signature.png

Cithakan:Semiotics

Ferdinand de Saussure inggih punika salah sawijining tokoh linguistik utawa ahli basa saking Swiss. Ferdinand de Saussure lair ing Jenewa nalika taun 1857 lan kapundhut nalika taun 1913. Ferdinand de Saussure lair saking kulawarga ilmuwan.

Pranala njaba[besut | besut sumber]