Fast & Furious (filem 2009)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Fast & Furious
Gambar:Fast and Furious Poster.jpg
Poster Promosi
Disutradarani Justin Lin
Diprodhuseri Neal H. Moritz
Vin Diesel
Michael Fottrell
Ditulis déning Chris Morgan
Adhedhasar characters
déning Gary Scott Thompson
Dibintangi Paul Walker
Vin Diesel
Michelle Rodriguez
Jordana Brewster
Sung Kang
Gal Gadot
Don Omar
Tego Calderón
Mirtha Michelle
Dimusiki Brian Tyler
Sinématografi Amir Mokri
Dibesut déning Fred Raskin
Christian Wagner
Perusahaan
prodhuksi
Dibabar déning Universal Pictures
Tanggal metu
  • April 3, 2009 (2009-04-03)
[1]
Suwéné
107 Menit
Nagara  Amérika Sarékat
 Dominica
 Mèksiko
Cithakan:Country data PAN
Basa Inggris
Rantaman $85 Juta[1]
Kalarisan $363,164,265[1]

Fast & Furious (utawiThe Fast and the Furious 4) nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Justin Lin. Skénario kagem filem punika kaserat déning Chris Morgan. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Neal H. Moritz, Vin Diesel, lan Michael Fottrell. Tanggel jawab babagan musik kapasrahaken dhumateng Brian Tyler. Sinematografi dipuncakaken déning. Pambesutan filem kalampahaken déning Fred Raskinlan Christian Wagner. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, lan Jordana Brewster. Filem punika kababar ing surya 3 April 2009. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $363.164.265, nglangkungi ardhana ingkang sampun kawedalaken kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $85 yuta.[2][3][4][5][6]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]