Fast & Furious (filem 2009)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Masalah Lua: expandTemplate: template "judul miring" does not exist. Fast & Furious (utawiThe Fast and the Furious 4) nggih punika sesirah filem saking Amérikah Sarékat taun 2009. Filem punika kaarahaken déning Justin Lin. Skénario kagem filem punika kaserat déning Chris Morgan. Ingkang ngayahi jejibahan minangka juru damel filem nggih punika Neal H. Moritz, Vin Diesel, lan Michael Fottrell. Tanggel jawab babagan musik kapasrahaken dhumateng Brian Tyler. Sinematografi dipuncakaken déning. Pambesutan filem kalampahaken déning Fred Raskinlan Christian Wagner. Wondéné juru paraga ingkang kadhapuk sami maragani antawisipun Paul Walker, Vin Diesel, Michelle Rodriguez, lan Jordana Brewster. Filem punika kababar ing surya 3 April 2009. Dumugi pungkasanipun pangeduman, filem punika kasil ngempalaken arta dumugi $363.164.265, nglangkungi ardhana ingkang sampun kawedalaken kagem kabetahan pandamelan, nggih punika $85 yuta.[2][3][4][5][6]

Juru paraga[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

Pranala njawi[besut | besut sumber]