FK Kauno Žalgiris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
FK Kauno Žalgiris
Jeneng dawaFutbolo klubas Kauno Žalgiris
Parabanspirdžiai
Yasa2004; 18 taun kapungkur (2004)
StadhiyonKauno Žalgirio futbolo akademijos stadionas,
Kaunas, Litowen
Momotan500
MantriLitowen Eimantas Pūras
ManajerLitowen Rokas Garastas
LigaA lyga
2021A lyga, Ke-3
Sana jaringanKaca tepas klUb
Kandhang
Njaban
Current season

Futbolo klubas Kauno Žalgiris inggih punika sawijining klub ulah raga Litowen.

Performa di liga[besut | besut sumber]

FK Spyris
Musim Tingkat Liga Tempat @
2013 2. Pirma lyga 5. [1]
2014 2. Pirma lyga 4. [2]
2015 1. A lyga 5. [3]
FK Kauno Žalgiris
Säsong Nivå Liga Placering Webbplats
2016 1. A lyga 8. [4]
2017 1. A lyga 8. [5]
2018 1. A lyga 5. [6]
2019 1. A lyga 4. [7]
2020 1. A lyga 3. [8]
2021 1. A lyga 3. [9]
2022 1. A lyga . [10]

Skuat[besut | besut sumber]

Per 13 March 2022.

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
22 Litowen GK Deividas Mikelionis
31 Litowen GK Dovydas Vilkas
12 Litowen GK Arijus Bražinskas
3 Kurasao DF Shermar Martina
4 Litowen DF Martynas Dapkus
8 Litowen DF Egidijus Vaitkūnas
88 Litowen DF Ernestas Mockus
10 Litowen MF Gratas Sirgėdas
13 Litowen MF Domantas Putrius
14 Litowen MF Matas Popiera
15 Litowen MF Karolis Šilkaitis
27 Litowen MF Deitonas Vinckus
77 Litowen MF Linas Pilibaitis (C.)
9 Brazil FW Michael Thuique
7 Barbadhos FW Ryan Trotman

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]