Menyang kontèn

Endhog kukus China

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Chinese steamed eggs
Chinese steamed egg topped with broth and other ingredients
Jeneng liyanéWater egg
Panggonan asalChina
Tlatah utawa prajaChinese-speaking areas
Woworan pokokwater, or chicken broth, scallion, century egg, or dried shrimp
VariasiChawanmushi, Gyeran jjim
Buku masakan: Chinese steamed eggs  Médhia: Chinese steamed eggs
Endhog kukus China
Cina
Jeneng Cina liyané
Cina
Werdi literalsteam water egg
Jeneng Cina liyané angka loro
Cina 蒸蛋
Jeneng Cina liyané angka telu
Cina 水蒸蛋

Endhog kukus utawa endhog banyu Cina minangka sajian tradisional Tionghoa ditemokake ing saindenging China. Endhog iki minangka salah sawijining olahan kanthi konsistensi padha karo sing digunakake kanggo omelet banjur dikukus . Kadhangkala diarani endhog custard ing menu. Yen dipangan kadhemen, duwe rasa lan tekstur gelatin tanpa gula (kajaba ditambah).

Referensi[besut | besut sumber]