Karesidenan Pekalongan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Karesidhenan Pekalongan utawa Eks. Karesidenan Pekalongan ya iku wewengkon administratif pamaréntahan jaman mbiyèn sing ketata saking:

  1. Kabupatèn Pekalongan uga Kutha Pekalongan
  2. Kabupatèn Tegal uga kutha Tegal
  3. Kabupatèn Brebes
  4. Kabupatèn Pemalang lan
  5. Kabupatèn Batang.

Uga delengen[besut | besut sumber]