Domino

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Domino

Domino iku jinis dolanan kopik generik. Ing Indonésia domina biasané awujud kartu cilik kanthi ukuran 3x5 cm, werna dasar kuning kanthi gambar ing saben kartu (kopik) endol-endol werna abang kang nduwèni mupangat kanggo nganthi angka . Domino bisa uga awujud kotak-kotak cilik kang bisa dianggo lan ditata lan digawé dolanan yakata ulatangga , dadu lan monopoli.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Domino&oldid=984344"