Domino

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Domino

Domino iku jinis dolanan kopik generik. Ing Indonésia domina biasané awujud kartu cilik kanthi ukuran 3x5 cm, werna dasar kuning kanthi gambar ing saben kartu (kopik) endol-endol werna abang kang ndhuweni mupangat kanggo nganthi angka . Domino bisa uga awujud kotak-kotak cilik kang bisa dianggo lan ditata lan digawe dolanan yakata ulatangga , dadu lan monopoli.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Domino&oldid=830536"