Dolanan bocah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Dolanan bocah-bocah cilik ana Jawa utawa bocah-bocah ing tlatah liyané. Sanajan ing jaman saiki, dolanan mau suwé mboko suwé wis ora dikenal karo bocah saiki, amarga wis ana jinis dolanan sing luwih modérn.

Uga delengen[besut | besut sumber]