Bedhil-bedhilan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Bedhil-bedhilan iku salah sijiné dolanan ing tlatah Jawa. Bedhil-bedhilan iku tembung dwilingga salin swara saka tembung bedhil kang ateges témbak. Dadi bedhil-bedhilan iku dolanan tembak-tembakan kang nggunakaké barang awujud bedhil kanggo témbak-témbakan.