Bocah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Bocah

Bocah (krama: laré) utawa anak iku wong utawa manungsa kang isih cilik utawa kang isih dirumati karo wong tuwa. Luwih trepé bocah iku fase antara bayi lan wong diwasa.