Bocah

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Bocah

Bocah (krama: laré) utawa anak iku wong utawa manungsa kang isih cilik utawa kang isih dirumati karo wong tuwa. Luwih trepé bocah iku fase antara bayi lan wong diwasa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bocah&oldid=1061869"