Bocah

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bocah

Bocah (krama: laré) utawa anak iku wong utawa manungsa kang isih cilik utawa kang isih dirumati karo wong tuwa. Luwih trepé bocah iku fase antara bayi lan wong diwasa.