Diego Pérez (pemain bal-balan)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Diego Pérez
Diego Pérez.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Diego Fernando Pérez Aguado
Dhuwur 178 m (584 ft 0 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Bologna
Angka 15
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2003 Defensor Sporting 125 (11)
2003–2004 Peñarol 13 (2)
2004–2010 Monaco 146 (2)
2010– Bologna 55 (0)
Tim nasional
2001– Uruguay 50 (1)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 16:00, 15 November 2011 (UTC)

Diego Fernando Pérez Aguado (pangucap cara Spanyol: [ˈdjeɣo ˈpeɾes]) (lair ing Montevideo, 18 Mèi 1980; umur 38 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Uruguay sing main kanggo klub Bologna, lan biyasa main ing posisi gelandang.

Diego Pérez miwiti karir senioré ing klub Defensor Sporting. Sempet pindah ing Peñarol lan Monaco. Tekan ing sawijining dina gabung karo Bologna ing taun 2010.[1][2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Perez è del Bologna" (ing basa Italian). Bologna FC 1909. 31 August 2010. Diarsip saka sing asli ing 21 May 2012. Dijupuk 6 September 2010. 
  2. ^ "Diego Perez s’engage avec Bologne". AS Monaco FC (ing basa French). 31 August 2010. Dijupuk 6 September 2010. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]