Destiny's Child

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Wyclef Jean remixed the song "No, No, No", which became Destiny's Child's first successful single.
Michelle Williams joined the group as a replacement for Luckett and Roberson.
Destiny's Child
Destiny's Child (Beyonce, Kelly, Michelle).png
Pratélan latar wuri
Saka Houston, Texas, U.S.
Génre R&B, soul, hip hop, hip hop soul
Mangsa akarya 1990–2007
(hiatus: 2002–2004)
Labèl Columbia/SME Records
Sing magepokan Girl's Tyme, Solange Knowles
Sana jaringan DestinysChild.com
Tilas anggota Beyoncé Knowles (1997–2006)
Kelly Rowland (1997–2006)
Michelle Williams (2000–2006)
Farrah Franklin (2000)
LaTavia Roberson (1997–2000)
LeToya Luckett (1997–2000)
Destiny's Child
Gambar:DestinysChild.jpg
Anggota terakhir Destiny's Child, dari kiri ke kanan, Kelly Rowland, Michelle Williams, dan Beyoncé Knowles
Pratélan latar wuri
Saka Houston, Texas, Amerika Serikat
Génre R&B, Pop
Mangsa akarya 1990 - 2005
Labèl Columbia, Music World Music
Sing magepokan Girl's Tyme
The Dolls
Solange Knowles
Missy Elliott
Rodney Jerkins
Che
Patty
Destiny's child pt.2
Ella Brothers
Tilas anggota Beyoncé Knowles (1990–2005)
Kelly Rowland (1992–2005)
Michelle Williams (2000–2005)
LaTavia Roberson (1990–2000)
LeToya Luckett (1993–2000)
Farrah Franklin (2000)

Destiny's Child (kadang dipunsèbat ugi DC utawi DC3) inggih punika kelompok musik R&B lan Pop saking Amerika Serikat ingkang beranggotakan Beyoncé Knowles, Kelly Rowland lan Michelle Williams. DC nggadahi sèkawan album studio ingkang natè kasadè langkung saking 50 yuta keping sèdaya donya .[1][2] According to the World Music Awards }} Dipundiriakèn ing taun 1990 ing Houston, Texas, Destiny's Child mèdalakèn album perdana ingkang bertitel Destiny's Child ing ngandap naungan label Columbia Records

Sejarah[besut | besut sumber]

DC dipundiriakèn ing taun 1990 ingkang beranggotakan Beyoncé Knowles, LaTavia Roberson, Kelly Rowland, ing Houston, Texas, ingkang dipunmanajeri déning ayah Beyonce, Mathew Knowles. Ing taun 1993, LeToya Luckett mlebet dados anggota kaping sekawan lan medalaken album perdana mereka ingkang bertitel sami kaliyan asma grup punika, Destiny's Child.

Saksampune medalaken album kaping kalih, Farrah Franklin mlebet dados anggota grup ingkang kaping gangsal ing taun 2000, ananging ing taun punika , LaTavia Roberson, LeToya Luckett d\lan Farrah Franklin mengundurkan diri lan mbentuk trio. Ngantos mlebetipun Michelle Williams dados anggota lan ngelajengaken perjuangan DC ing donya musik. Ing tanggal 12 Juni 2005 punika ngumumaken ing salebeting konser ing Barcelona, Spanyol, menawi punika badhe bubar, lan hal punika kabukti kaliyan bubaripun kelompok punika ing taun 2005.

Diskografi[besut | besut sumber]

Studio album[besut | besut sumber]

Album Sanes[besut | besut sumber]

Video rilis[besut | besut sumber]

Tur[besut | besut sumber]

Cathetan Suku[besut | besut sumber]

  1. ^ "R&B stars Destiny's Child split". British Broadcasting Corporation. 2005-06-13. Dijupuk 2008-10-04. 
  2. ^ "Top Selling Artists". Recording Industry Association of America. Dijupuk 2008-05-24. 

Pranala luar[besut | besut sumber]

Cithakan:Destiny's Child Cithakan:Beyoncé Knowles


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Destiny%27s_Child&oldid=996985"