Davide Astori

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Davide Astori
Davide-astori.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Davide Astori
Dhuwur 192 cm (6 ft 4 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Cagliari
Angka 13
Karir nom
Pontisola
2001–2006 Milan
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2008 Milan 0 (0)
2006–2007Pizzighettone (silihan) 25 (1)
2007–2008Cremonese (silihan) 31 (0)
2008– Cagliari 101 (3)
Tim nasional
2004–2005 Italia U-18 4 (0)
2011– Italia 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 7 April 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 15 Agustus 2012

Davide Astori (lair ing San Giovanni Bianco, 7 Januari 1987; umur 32 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Cagliari, lan biyasa main ing posisi bèg.

Astori miwiti karir junioré ing klub Pontisola lan Milan salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Sempet disilihaké ing Pizzighettone lan Cremonese sadurungé gabung karo Cagliari ing taun 2008.[1]

Astori mainaké debuté ing tim nasional Italia nalika tetandhingan persahabatan nglawan timnas Ukraina tanggal 29 maret 2011, ing kunu panjenengané mlebu ngganteni Georgio Chiellini nanging éntuk kertu abang, sawisé nampa ping pindho kertu kuning.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Giuseppe Calvi; Filippo Di Chiara (30 May 2008). "Palermo su Sereni e punta Fornaroli Rinaudo al Napoli". La Gazzetta dello Sport (ing basa Italian). k. 14. Dijupuk 11 September 2008. 
  2. "Ten-man Italy leave it late", FIFA.com, 29 Maret 2011. Diaksès 20 Agustus 2011.

Pranala njaba[besut | besut sumber]