Dave Schwartz

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dave Schwartz
Lair David Schwartz
(1953-02-20)Fèbruari 20, 1953
Amérika Sarékat Philadelphia, Pennsylvania, Amérika Sarékat
Pati Juli 30, 2016(2016-07-30) (umur 63)
Amérika Sarékat Atlanta, Georgia, Amérika Sarékat
Bangsa American
Jeneng liya David Shwartz
Pakaryan pelawak lan pembawa acara
Taun aktif 1991-2016

David "Dave" Schwartz (lair ing Amérika Sarékat, 20 Fèbruari 1953 – pati 30 Juli 2016 ing yuswa 63 taun)) ya iku sawijining pelawak, aktor, lan pembawa acara saka Amérika.

Cathetan suku[besut | besut sumber]