Daniel Carvajal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Dani Carvajal
Dani Carvajal 2017.png
Carvajal main ing Real Madrid taun 2013
Katerangan priangga
Jeneng dawa Daniel Carvajal Ramos[1]
Tanggal lair (1992-01-11) 11 Januari 1992 (umur 27)[1]
Papan lair Leganés, Spain
Dhuwur 1.73 m (5 ft 8 in)[1]
Posisi main Right back
Katerangan klub
Tim saiki
Real Madrid
Angka 2
Karir nom
1999–2002 ADCR Leman's
2002–2010 Real Madrid
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010–2012 Real Madrid B 68 (3)
2012–2013 Bayer Leverkusen 32 (1)
2013–saiki Real Madrid 116 (2)
Tim nasional
2010–2011 Spanyol U19 11 (0)
2012–2014 Spanyol U21 10 (1)
2014– Spanyol 13 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 13:52, 23 December 2017 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 2 September 2017

Daniel Carvajal Ramos (lair ing Leganés, 11 Januari 1992; umur 27 taun) ingih punika juru main bal-balan Spanyol ingkang samenika main ing klub Real Madrid lan Tim Nasional Spanyol minangka bék tengen. Prodhuk asli akadhemi Real Madrid CF, piyambakipun naté gabung ing klub Leverkusen amargi gagal nembus tim utaman Los Blancos ing wiwitanipun mangsa 2012–2013.[2][3] Ing tingkat internasional, Carvajal sampun menangaken Kajuwaraan Eropa U-19, Kejuwaran Eropa 2011 sareng tim nasional U-19.

Karir Awal[besut | besut sumber]

Daniel miwiti kariripun kanthi gabung kaliyan akadhemi bal-balan Lemans ing taun 1999.[4] Carvajal sampun wiwit ketingal bakatipun nalika main ing klub Lemans.[4] Sasampunipun tigang taun nimba ilmu ing Lemans, piyambakipun mutusaken kanggé nglajengaken pendidikanipun ing akadhemi bal Real Madrid ing taun 2002.[4]

Pranala njawi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]