Leverkusen

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Leverkusen iku kutha ing Jèrman.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Leverkusen&oldid=1029226"