Cithakan:Taxonomy/Zingiberales

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Monocots  [Taksonomi; besut]
Klad: Commelinids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Zingiberales  [Taksonomi; besut]

Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Commelinids [Taksonomi; besut]
Tataran: ordo (dipajang minangka Ordho)
Pranala: Zingiberales
Cures: ora
Tansah dipajang: ya (tataran pokok)
Rujukan taksonomi:
Rujukan taksonomi babon: Angiosperm Phylogeny Group (2016). "An update of the Angiosperm Phylogeny Group classification for the orders and families of flowering plants: APG IV" (PDF). Botanical Journal of the Linnean Society. 181 (1): 1–20. doi:10.1111/boj.12385. ISSN 0024-4074.