Cithakan:Taxonomy/Monocots

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Monocots  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Monocotyledon. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Monocotyledon. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Angiosperms [Taksonomi; besut]
Tataran: clade (dipajang minangka Klad)
Pranala: Monocotyledon|Monocots(nggayut nyang Monocotyledon)
Cures: ora
Tansah dipajang: true
Rujukan taksonomi: Angiosperm Phylogeny Group (2016). "An update of the Angiosperm Phylogeny Group classification for the orders and families of flowering plants: APG IV" (PDF). Botanical Journal of the Linnean Society 181 (1): 1–20. ISSN 0024-4074. doi:10.1111/boj.12385. 
Rujukan taksonomi babon: