Cithakan:Taxonomy/Sida

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superrosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Rosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Malvids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Malvales  [Taksonomi; besut]
Famili: Malvaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Malvoideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Malveae  [Taksonomi; besut]
Génus: Sida  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Sida (plant). Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Sida (plant). Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Malveae [Taksonomi; besut]
Tataran: genus (dipajang minangka Génus)
Pranala: Sida (plant)|Sida(nggayut nyang Sida (plant))
Cures: ora
Tansah dipajang: ya (tataran pokok)
Rujukan taksonomi: Cithakan:GRIN genus
Rujukan taksonomi babon: "tribe Malveae". Germplasm Resources Information Network. United States Department of Agriculture. Dijupuk 20 May 2017.