Cithakan:Taxonomy/Malveae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Takson buyut
Dhomain: Eukaryota  [Taksonomi; besut]
Karajan: Plantae  [Taksonomi; besut]
Klad: Angiosperms  [Taksonomi; besut]
Klad: Eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Core eudicots  [Taksonomi; besut]
Klad: Superrosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Rosids  [Taksonomi; besut]
Klad: Malvids  [Taksonomi; besut]
Ordho: Malvales  [Taksonomi; besut]
Famili: Malvaceae  [Taksonomi; besut]
Subfamili: Malvoideae  [Taksonomi; besut]
Tribe: Malveae  [Taksonomi; besut]

Wikipédia durung duwé artikel ngenani Malveae. Panjenengan bisa ngéwangi sarana nggawèkaké iku. Kaca sing saiki panjenengan waca ngemu katerangan ngenani taksonomi Malveae. Ora yakin généya panjenengan ana ing kéné? Panjenengan bisa lekas sinau taksonomi Wikipédia.

Babon: Malvoideae [Taksonomi; besut]
Tataran: tribus (dipajang minangka Tribe)
Pranala: Malveae
Cures: ora
Tansah dipajang: ora
Rujukan taksonomi: "tribe Malveae". Germplasm Resources Information Network. United States Department of Agriculture. Dijupuk 20 May 2017. 
Rujukan taksonomi babon: