Cithakan:TabelPBB

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
United Nations
联合国
Nations Unies
Объединённые Нации
امم متحدة
Naciones Unidas
Perserikatan Bangsa-Bangsa

Bendera PBB

(Gendéra PBB)
Basa Resmi Inggris, Mandarin, Prancis, Rusia, Arab, Spanyol
Sekretaris-Jendral Ban Ki-moon (wiwit 2006)
Dipunadegaken 24 Oktober 1945
Cacahing anggota 192
Markas New York City, NY, AS
Situs resmi http://www.un.org/
kothak iki