Cithakan:Punapa sampun pirsa/4 08

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
otak
  • "... manawi kita angraos jèngkèl, utek lan salira kagungan réaksi awrat lan nyambutdamel èkstra saéngga ngasilaken dat-dat kimia lan hormon ingkang saged ngasilaken luh?"
  • "... manawi rata-rata wanita ngucapaken 7.000 tembung ing saben dinten, déné jaler namung 2.000 tembung?"
  • "... manawi watawis 90% pandherita panyakit lupus punika wanita?
  • "... manawi rata-rata tiyang kécalan 40 ngantos 100 ler rikma saben dintenipun?"
  • "... manawi clana jins Levi's mawi paku-paku tembaga dipunsadé $13,50 saben lusin ing warsa 1874?"