Luh

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Sistem luh.

Luh utawa eluh iku klenjar sing diprodhuksi déning prosès lakrimasi kanggo ngresiki mata. Tembung lakrimasi uga bisa digunakaké kanggo ngrujuk marang nangis. Émosi sing kuwat uga bisa nggawé wong nangis, senadyan mayoritas mamalia dharat ndarbèni sistém lakrimasi supaya matané tetep teles, manungsa iku siji-sijiné mamalia sing nduwé émosi luh.[1]

Cathetan sikil[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Luh&oldid=812662"