Cithakan:DinaIkiIngSejarah/20 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Apollo 16
  • 20 April 2011 Montor miber régional Sukhoi Superjet 100 nglaksanakaken pamiberan komersialipun ingkang kapindhah saking Yerevan, Arménia, dhateng Moskwa.
  • 20 April 2011 Penyanyi balada Indonésia, Franky Sahilatua, tilar donya ing Jakarta ing yuswa 57 taun.