Edna Parker

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Edna Scott Parker
Miyos Morgan County, Indiana, 20 April 1893 (&&&&&&&&&&&&0131.&&&&&0131 taun, &&&&&&&&&&&&&038.&&&&&038 dina)
Padamelan Guru
Garwa Earl Parker (palakrama 1913, séda taun 1939)

Edna Scott [1] Parker ingkang miyos ing Morgan Country, Indiana, Amérikah Sarékat tanggal 20 April 1893 punika wanita ingkang dipunparingi kanugrahan tiyang paling sepuh ing donya sasampunipun Yone Minegawa saking Jepang tilar donya tanggal 13 Agustus 2007 [2] ing yuswa 114 taun 221 dinten.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Governor meets with country's two oldest, both Hoosiers". Diarsip saka sing asli ing 2013-12-03. Dibukak ing 2008-05-23.
  2. World's oldest person, Yone Minagawa, dies at 114-Japan News Review.

Pranala njawi[besut | besut sumber]


Kang sadurungé
Yone Minagawa
Oldest Recognized Living Person
13 August 2007 – sapunika
Kang sawisé
Incumbent