Cithakan:DinaIkiIngSejarah/16 April

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 2013 - Lindhu kanthi kakiyatan 7,8 Mw ngguncang provinsi Sistan lan Baluchestan, Iran.