Chimichanga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Chimichanga
Chimichangas.jpg
Chimichangas
Jeneng liyanéChivichanga
JinisBurrito
Panggonan asal
Woworan pokokTortillas, rice, cheese, beans, machaca, jalapeño, carne adobada or shredded chicken
  Médhia: Chimichanga

Chimichanga ( /ɪmiˈæŋɡə/ ; Pangucap cara Spanyol: [tʃimiˈtʃaŋɡa] ) minangka burrito sing digoreng jero sing ing Tex-Mexico lan masakan AS Kidul -Wétan liyane. Panganan kasebut biasane disiyapake kanthi ngisi tortilla glepung kanthi macem-macem bahan, umume sega, keju, kacang buncis, lan daging kayata machaca (daging garing), carne adobada (daging sing diasinake ), carne seca (daging sapi garing), utawa pitik abon, lan gulung menyang gulungan persegi dawa. Banjur digoreng, lan bisa diiringi karo salsa, guacamole, krim asem, utawa carne asada .