Charles Ferdinand Pahud

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Charles Ferdinand Pahud, (Amsterdam, 18 April 1803Den Haag, 31 Agustus 1873), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 51. Dhèwèké maréntah antara taun 18561861.

Uga delengen[besut | besut sumber]